Európai konferencia az infokommunikációs oktatásról a Műegyetemen

tanulási környezetek újragondolása című nemzetközi konferenciára várja a European Distance and E-Learning Network (EDEN) azokat a szakembereket, akik szeretnék megismerni az innovatív oktatás területén világszerte működő legújabb fejlesztéseket, jó gyakorlatokat, elképzeléseket.

Az EDEN idén ünnepli 25. évfordulóját. A Hálózat 2016-os éves konferenciájának (#eden16) június 14-17 között Budapest ad helyet.

Az eseményen – amelyre közel 150 kiváló előadó, tréner, szakember érkezik 35 országból – előadások, workshopok, képzési és projekt-szekciók keretében járjuk körbe az új tanulási környezetek témáját, az oktatásnak a változó társadalmi-gazdasági helyzet igényeire adott válaszait, a változások intézmények működésére gyakorolt hatásait, a lehetséges új eszközöket és használhatóságukat, továbbá a kollaboratív tanulási kultúrákat, a digitális oktatást és még sok más témát.

Helyszín:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, K épület
Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111

Időpont:

2016 június 14-17

Amennyiben kérdése lenne a konferenciával kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a konferencia titkársággal a budapest@eden-online.org e-mail címen.