Megújultunk

A Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar “hoppolásának” lendülete minket is elért: számba vettük erősségeinket és sokat gondolkozunk azon, hogy ezeket milyen formában tudnánk minél hatékonyabban kihasználni.

Megújulásunk részekét a honlapunkat is frissítettük és létrehoztuk a facebook oldalunkat. Ehhez nagy segítség volt a GTK újonnan kiadott arculati kézikönyve és a Kar szervezeti egységeinek zsizsegése, tenni akarása, nagyobb láthatóságra törekvése.

És mindezt miért? Az Oktatásinnovációs és Felnőttképzési Központ egy pici, de értékes része egyetemünknek. 1997-es megalapítása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy az innovatív oktatási megoldások, a vállalati szférával való együttműködés, az on-line és felnőttképzési tanítási és tanulási módszertan, az IKT-val támogatott oktatás jó gyakorlatai láthatóvá és alkalmazhatóvá váljanak.

Az évek során számos hazai és nemzetközi projektben vettünk és veszünk részt, melyeknek az eredményei hasznos kiegészítői lehetnek a Műegyetemen folyó magas szintű szakmai munkának.

24 éve Központunk ad otthont a legátfogóbb európai távoktatási szervezet, az EDEN (European Distance and E-learning Network) titkárságának, amely az angol Open University-ből költözött hozzánk. Az együttműködésnek köszönhetően nagy nemzetközi kitekintéssel és tapasztalattal rendelkezünk.

Bízunk benne, hogy híreink, megosztásaink érdeklődéssel találkoznak.

Rólunk bővebben itt, szolgáltatásainkról pedig itt olvashatnak.

Sikeres munkát mindannyiunknak!

A BME OIFK csapata